Ретро прически за всеки повод
Всичко за косата

Ретро прически за всеки повод

ретро прически

Класическите ретро прически никога не излизат от мода и винаги са били идеалният вариант, както за официални, така и за ежедневни поводи. Освен това, вдъхновените от винтидж вълната прически определено няма да ви оставят с празни ръце, защото изборът е голям. И тъй като една от предстоящите тенденции за коса са точно ретро прическите, ние решихме, че ще е забавно да споделим с вас десет от най-добрите коси някога носени от любимите ни знаменитости. Въпреки, че някои от тези прически може да изглеждат сложни, не се паникьосвайте – с малко практика те всъщност са доста лесни за овладяване. Независимо дали имате планове да присъствате на официална вечеря или просто трябва да си направите косата, за по-специална среща, този тип фризури са готови да включат допълнителна женственост към външния ви вид!

Ретро прически от червения килим

ретро прически

В началото на годината, през февруари, Ейми Адамс е забелязана на Оскар партито на Vanity Fair с една от най-лесните, но и най-елегантните и определено вечни ретро прически някога. Това е класическа, хлабава, със страничен път, пусната от едната страна на лицето прическа. Тя почти прилича на изкуствен боб и може да бъде добър вариант за тези от вас, които наистина искат да носят коса със средна дължина на асиметричен боб, но са твърде несигурни, за да си отрежат дългата коса. Ако харесвате стила на „бурните двадесет“ години на изминалия век, то трябва да се опитате да завършите тази прическа с подходяща лента за глава – точно като от роман на Фицджералд.

ретро прически

Може да приемем тази прическа като естествената еволюция на предишната. Това, което може да ви изплаши е многото гел за коса, който е нужен, за да може косата ви да остане на мястото си. Тази елегантна прическа е особено перфектна, ако имате къса коса (или дори нарязано пикси). Тя разполага с някои сложни странични вълни. Такава прическа е основно предназначена да бъде носена с чифт висящи обеци или фиба със скъпоценни камъни от едната страна.

Още идеи за ретро прически

ретро прически

ретро прически

ретро прически

ретро прически

ретро прически

ретро прически

ретро-прически

ретро-прически