Най-модерните боб прически за 2018-Това е тенденцията за следващата година!

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Най-модерните боб прически за 2018-Това е тенденцията за следващата година!
686108
Най-модерните боб прически за 2018-Това е тенденцията за следващата година!

Има прически, които винаги ще бъдат актуални. Тъй като няма две абсолютно еднакви жени, няма две еднакви прически боб. Универсалността на тази прическа се обяснява просто - има много възможности, които прическата предлага за разнообразие на външния вид на косата. 

Видовете боб ще разгледаме в днешната статия.

Видове боб каре

Предимства на прическата боб

Много момичета са изненадани от популярността на тази прическа. Всъщност всичко е много просто и се дължи, от една страна, на гъвкавостта и променливостта на прическата, от друга - естествеността и простотата на линиите.

Важно предимство на тази прическа е способността да се коригират чертите на лицето.  Боб прическата ви позволява да се съсредоточите върху очите или визуално да разширите обема. Една жена с боб винаги ще бъде в центъра на вниманието, което в контекста на строг офис или шумно парти.

Боб за къса коса

Всички жени мечтаят за дълга коса. Разбира се, такива коси изглеждат много красиви, но само когато са в отлично състояние. За съжаление бързото темпо на живот не оставя време за внимателна грижа за косата. Има изход - това е модерна прическа боб.

Избягвайте прекалено гладкото подстригване на косата, по-добре е да предпочетете лека небрежност  и асиметрия. Също така, различни творчески решения са добре дошли. Например, обръснати слепоочия или врат. Опитен фризьор ще направи подходящо подстригване, което лесно ще се трансформира в строг стил за работа. Това е чудесно решение за тези, които искат да бъдат в тенденциите на 2018-та.

Боб за средна дължина на косата

Мнозина все още вярват, че такава прическа ще направи косата къса. Но това не е така. Освен това, през 2018 г.

средната дължина на косата ще е особено популярна. Затова ви препоръчваме да разгледате по-отблизо такива боб прически, може би ще искате да експериментирате малко.

Уникалността на прическата е, че тя е подходяща за всички видове коса. Дебелата коса с нейната помощ може да бъде направена по-лека и по-текстурирана. Тънката коса като прическа ще добави допълнителен обем.

Отделно заслужава да се отбележи, че във връзка с боб прическата, ще бъде особено подходящ бретон. Препоръчваме да избирате асиметричена, удължена или разчленена версия.

Боб за по-дълга коса

Класическите прически винаги изглеждат невероятно, но на жените често им е нужна смелост за тях. В този случай удължен боб ще бъде отлично решение . Такава прическа ще остане женствена, но ще бъде малко по-смела. Ето защо често се избират от звезди от шоубизнеса.

Имайте предвид, че удължението може да бъде различно. Някой обича по-гладко, почти равно срязано. Други предпочитат смели решения. Смята се, че идеалът е ъгълът, който повтаря линията на скулите. Във всеки случай, преди да отрежете косата си, консултирайте се със стилист.

Стилно завършване

Всяка жена иска промяна от време на време. Но не прибягвайте до твърде радикални решения. Завършването е това, което леко освежава познатото изображение и прави прическата по-обемна. В този случай дължината на косата не се променя много и можете да се отървете от разделените краища.

Завършекът се извършва основно върху най-горния слой коса, което ви позволява да създадете желания обем. Въпреки това, ако желаете, можете да оставите предните кичури удължени. Доста често те са боядисани с няколко тона по-светло, така че прическата изглежда по-изразителна.

Боб с бретон

През 2018 г боб с бретон  ще бъде особено модерен . Следователно, ние трябва да започнем да експериментираме по обичайния начин. Стилистите препоръчват да се откажем от дебелия прав бретон. Той не изглежда толкова привлекателен, колкото другите опции.  Модерните прически през 2018 г. ще бъдат разкъсани, асиметрични, наклонени и удължени бретончета.

Боб с ясни, равномерни краища върви добре със същите дори прави. Боб с многопластова текстура е превъзходен, допълнен от наклонен, или откровено небрежен.

Творчески прически

Една от най-смелите тенденции през следващата година ще бъдат творческите прически. Например, стилистите на боб прическите предлагат да се допълнят с обръснат слепоочията. Освен това много от тях създават интересни рисунки, а също така съчетават бръсненето и оцветяването.

За някои такива експерименти може да изглеждат твърде смели. Но ние бързаме да ви уверим, всъщност не е така. Например, ако съберете косата, ще получите смела версия на вашия стил коса. В същото време, ако те са правилно поставени, прическата ще изглежда по-скромна и подходяща за работа в офиса.

Боб прическата е определено достоен вариант на прическа за съвременни модни момичета. Благодарение на опитна фризьорка, всяка жена ще изглежда свежо, модерно и понякога дори смело. Всичко зависи от начина, по който го стекате и, разбира се, от настроението ви.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft