Прическа Селфи Фоторедактор

Съдържа реклами
3,2
1,22 хил. отзива
500 хил.+
Изтегляния
Класификация на съдържанието
За всички възрасти
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка

Всичко за това приложение

🎀 Момичета, ако искате да промените прическата често, ние разработихме нов безплатен "фоторедактор" за Android ™ устройства, Прическа Селфи Фоторедактор, който предлага много виртуални прически за всеки вкус! Вие може да бъде един виртуален фризьорски салон, може да се направи добра "фотомонтаж" с фото стикери и споделят вашата виртуална трансформация с приятели в социалните мрежи! Можете да редактирате снимки във всеки стил и промяна на цвета на косата си. Просто посетете този виртуален фото студио и да играе най-добрият "игри за момичета" "Прическа Селфи Фоторедактор"! Най-доброто за редактиране на снимки е тук, така че използвайте въображението си и да играе с фото ефекти в този уникален салон. Сега можете да промените стила си и имат много забавно!


Характеристика:


✄ Повече от 20 различни прически, които можете да опитате!
✄ Можете да използвате снимка от вашата галерия или можете да направите снимка с вашия фотоапарат!
✄ Можете да изберете един от прекрасните прически и коригира своите размери: дълга коса, къса коса, къдрава коса, права коса и много повече!
✄ Можете да запишете новия си външен вид във вашата фото галерия и можете да направите вашия личен фотоалбум!
✄ Можете да настроите новия си произведение на изкуството като тапет на телефона или таблета си!
✄ Можете да споделяте вашата нова прическа с приятели в Facebook, Twitter, Instagram и други социални мрежи!


🎀 Това фоторедактор ще стане ваш любим. Опитайте го, редактирате снимки и да изразят своята креативност в редактиране на снимки! Забравете за друг софтуер за редактиране на изображения. Това фоторедактор ви предлага много прически, за да изберете за перфектен фотомонтаж. Вашият фотомонтаж ще изглежда реалистично и тя ще завладее всички социални мрежи! Те най-добре игри за обличане са лесно да се играе и забавлението никога няма да свърши! Разкрасяване вашия стил и да споделят за редактиране на снимки с приятелите си. Фантастичен фоторедактор и фото студио е тук, така че използвайте всички фото ефекти! С този идеал фоторедактор, редактиране на снимки, ще бъде приятно занимание! Открийте фантастични прически от модните списания, редактиране на снимки лесно и да се създаде перфектен фотомонтаж. Използвайте въображението си и това фоторедактор и да се създаде шедьовър!

🎀 Най-доброто безплатно игри за момичета са на пазара и те предлагат много стикери за снимки за всяко момиче! Направи някои промени и да се насладите на новия си външен вид на телефона си. Покажи ли нова прическа и да покани приятели да посети тази уникална фото студио и най-доброто от безплатни приложения Прическа Селфи Фоторедактор! Можете да имате нова прическа всеки ден. Възпроизвеждане на тези "игри за обличане" навсякъде. Тук ще намерите много идеи за вашата идеална прическа за формата на лицето ви, просто изберете най-доброто!


* Това приложение е реклама – поддържа.
Актуализирано на
29.05.2023 г.

Безопасност на данните

Безопасността започва с разбирането на това, как програмистите събират и споделят данните ви. Практиките за поверителност и сигурност на данните може да варират в зависимост от употребата от ваша страна, региона и възрастта ви. Тази информация е предоставена от програмиста и той може да я актуализира с течение на времето.
Това приложение може да споделя следните типове данни с трети страни
Местоположение, Лични данни и още 3
Не се събират данни
Научете повече за това, как програмистите декларират събирането
Данните се шифроват при предаване

Оценки и отзиви

3,2
1,12 хил. отзива
Потребител на Google
12 юни 2018 г.
Сама реклами
18 души сметнаха този отзив за полезен
Според вас това беше ли полезно?
Йоана Димитрова
1 юли 2020 г.
Най-тъпото приложение, което съм теглила!
7 души сметнаха този отзив за полезен
Според вас това беше ли полезно?

Новите неща

- bugs fixed