Виртуален салон за красота - виртуалната грим онлайн, онлайн подбор на прически - майките на клуба

Радваме се да ви видя на страницата на свободен виртуален салон за красота, който да ви помогне в рамките на няколко секунди, ще бъде в състояние да се види в различна светлина: промените цвета на косата, опитайте с прическа, която ви дори никога не са мечтали.







Сега, преди да отиде в козметичния салон не е нужно да се страхуват от промяна на изображението. Вие ще бъдете в състояние, без да напускат дома, вземете прическата онлайн и да отпечатате любимите си възможности.

Благодарение на мощен набор от инструменти, за да се използва виртуална преобразяване е много удобно, точно в онлайн режим, можете да промените цвета на сенките и да видим какво може да е във вашите мигли.







Инструкции за виртуален салон за красота

1. За да се използва при избора на прически, първо трябва да качите снимките си (ако си за качване на снимки не работи по някаква причина, можете да използвате вече готовите снимки на жени или мъже).

Размерът на зареден снимката не трябва да надвишава 1024 KB или 1 МБ.
2. За да изберете прическа, трябва първо да изберете вида на интересни прически (дълго, средно, къси, с полагането).

3. Сега любимата си прическа, можете да настроите от само себе си, промяна на размера на косата и настроите местоположението на правото при вас. Когато всички манипулацията е завършен и резултатите са доволни, можете да отпечатате полученият вариант на компютъра.

Надяваме се, че с помощта на нашия онлайн салон виртуална красота, вие ще изберете изображението, което искате да незабавно изпълнение.







Свързани статии