прически

Прически с къдрици встрани

Прически с къдрици встрани

присъединете се към дискусията

 
Съдържанието
  1. Как да си направим у дома?
  2. аксесоари
  3. Полезни съвети и трикове
  4. Красиви примери

Съвременните модни жени са изправени пред огромен избор от различни прически. Много млади дами са много любители на женски и игриви решения, в които красиво извитите брави пасват отстрани. Такива прически хармонично се вписват в много изображения и красят дамски комбинации от стилни дрехи и не по-малко стилен грим.

Как да си направим у дома?

Не е тайна, че дори у дома можете да приложите много интересни решения.

Класически стил

Прическата, в която къдриците се отстраняват от едната страна, не е толкова трудна, колкото изглежда на пръв поглед.

Тя се вписва идеално в много ансамбли. Не е необходимо да отидете при фризьора, за да придадете на такава красива форма.

Нека анализираме стъпка по стъпка как да формираме най-разпространената версия на тази инсталация със собствените си ръце.

  • Първо трябва да измиете косата си и след това да изсъхне.
  • По цялата повърхност нанесете малко количество мус за стайлинг.
  • Отнасяйте косата си с топлинна смес.
  • Направете странично разделяне на главата си с помощта на тънък гребен. Раздялата трябва да се извърши в района на храма.
  • Закачете голяма част от нишките с помощта на закопчалки, без да засягате къдриците в долната половина на задната част на главата.
  • С помощта на машинките или стайлера, започнете да навивате къдрици с желания диаметър. Прическата може да бъде малка и с големи къдрици.
  • От цялата глава изберете друга малка част от косата. Завъртете го леко. Тези действия трябва да бъдат направени, докато къдриците се изчерпят.
  • Сега можете да оформите прическата. За да направите това, ще трябва да подготвите добър набор от стелт или фиби.
  • Нанесете фин гребен, за да образувате привлекателни обемни върхове. Горната половина на нишките не си струва да се докосва.
  • Полученото руно се напръска в краищата.
  • Сега ръчно съвестно събира получените къдрици и се премества в планираната страна. След това можете да пристъпите към фиксиране на очарователни къдрави косми с шипове.
  • Ако искате да направите по-издръжливи, но не по-малко светли къдрици, ще трябва да съберете всички къдрици в импровизиран сбруя, а след това да го фиксирате със стелт или фиби.
  • Поръсете красив стайлинг лак.

Влажен ефект

Оригинални и стилни на модни жени изглеждат красиви мокри вълни, прибрани встрани. Можете лесно и просто да създадете такава прическа у дома, но това ще отнеме много малко време.

  1. Първо, ще трябва да приложите фиксиращия агент върху все още влажните нишки. След това те трябва да бъдат изсушени с помощта на сешоар. Гребен или четка не е необходимо.
  2. "Wet" къдрици, в резултат на края, ще бъде необходимо внимателно да се прободат от едната страна.
  3. Напръскайте лак за коса.

С руно

    Много дами, които създават зрелищни вечерни ансамбли, прибягват до секси и шик прически с гребен, което придава на стила по-обемна визия.

    Нека анализираме стъпка по стъпка как да направим красиви къдрици от страната, пълни с купчина.

    • Никога не го правете на влажна коса. Тези процедури могат да започнат, когато главата е напълно суха.
    • Необходимо е да се оформи обемът от самите корени, като се използва тънък гребен. Движете се внимателно, ако искате да поставите ремъци без загуба и нараняване на косата.
    • Сега можете да започнете кърлинг.
    • С помощта на голям масажен гребен, внимателно и леко разресвайте усуканите къдрици и ги обработвайте с висококачествен лак.
    • Поставяйки в шипове, пристъпи към фиксиране на къдрици от лявата или дясната страна.
    • Композицията, която се появи като резултат, може да бъде допълнена с красива и изискана лента от подходящ нюанс, цвете или друг подходящ аксесоар.

    С плитки

      Страничните къдрици изглеждат чудесно в други, по-познати на дамите комбинации. Например, може да бъде стилен тандем, в който има опашка или красиви плитки. Нека разгледаме по-подробно как можете самостоятелно да изградите втората опция.

      • Първо, отделете малката нишка, разположена във времевата зона. След това, плитка малка сума (това е допустимо да се направи само един) на обикновени плитки. Техните съвети трябва да бъдат внимателно издърпани с едва забележими ластици.
      • Спининг, който остава, е необходимо да се вятър, с помощта на curlers или styler.
      • Върху храма трябва да се положат сплетени плитки. Препоръчително е внимателно да скриете върховете на плитките под къдриците и да ги фиксирате с помощта на невидими жени.
      • Поставете оформените къдрици на избраната страна и след това ги закрепете с фиби за коса.
      • Напръскайте стилизиращия лак с висока фиксация.

      В следващото видео ще намерите друга опция, интересна прическа, вплетена в плитка къдрици.

      аксесоари

      Модни къдрици, нежно прибрани встрани, Погледнете много по-празнично и по-ярко, ако са допълнени с подходящи аксесоари. Най-често, младите дами да украсяват своите прически, прибягват до използването на очарователни ленти за глава, игли, сладки цветя. Не по-малко привлекателни и нежно подобни композиции с къдрици изглеждат, ако ги добавите към кристали, многоцветни мъниста, пера или диадеми.

      Ако искате да изберете смели и забележими аксесоари за коса, например обръчи, ленти за глава, ленти или диадеми, тогава трябва да вземете предвид факта, че такива детайли могат значително да претоварят изображението. Препоръчително е да се даде предимство на по-скромните и сдържани елементи, които няма да „привлекат“ цялото внимание върху себе си. Това важи особено за сериозни и ежедневни ансамбли, където няма нужда от ярки детайли.

      Съчетаването на цветовете на лентите за глава, диадемите и подобни елементи ще бъде идеалното решение за празничен повод. Например, това може да бъде дипломиране или сватбено тържество. В такива условия експресивните и ярки аксесоари не могат да се страхуват.

      Много млади дами днес избират модни бижута: мъниста, пера, кристали и цветя с различни размери. Тези аксесоари се продават в много магазини и са чудесни за ежедневни ансамбли.

      Основното при избора на тези декорации не е да забравите за чувството за пропорция - тези вложки върху страничните къдрици не трябва да бъдат прекалено много.

      Полезни съвети и трикове

      Появата на крайната прическа с къдрици, поставени от едната страна, до голяма степен зависи от непосредствената дължина на косата на дамата. В допълнение, ширината на къдрицата трябва да се определя от дължината му: колкото по-дълга е косата, толкова по-тънка трябва да бъде избрана завесата за къдрене.

      Тъй като къдриците в такива прически се хвърлят на една страна, избрана от жената, неволно се формира имитация на тяхната зрелищна плътност, в която лесно можете да скриете почти всички закопчалки - невидими или закопчалки. Не се страхувайте да скриете тези детайли зад къдриците - изображението няма да бъде претоварено от това.

      Ако не разполагате с много време и искате да създадете грандиозна прическа, тогава първо можете да направите странична опашка, а след това да се свиете с незасегната непокрита глава на косата, като използвате форцепс.

      Естетичните прически на жените със странични къдрици и ефективен буфер могат да бъдат идеалното решение за ретро-тематично парти.

      Усукани прически, прибрани встрани, удивително "износени" на кичурите с различна дължина. Например, при средна коса, такова решение ще изглежда чудесно, ако се „поддържа” от средните нишки, събрани в кок или от френско тъкане. Ако говорим за грандиозна сватбена прическа, тогава е по-добре да не забравяме за използването на подходящи аксесоари и бижута. Особено привлекателни в такава среда изглеждат перлени мъниста и декоративни шипове. Изразните детайли могат да бъдат низ от перли.

      За да се увеличи силата и еластичността на секси къдрици, за тяхното оформяне се препоръчва да се прибегне до обработка на висококачествени мусове и пени, а в крайна сметка да се фиксират къдрици с лак. Ако за такъв стил ще използвате кърлинг щипци, клещи, желязо или други подобни елементи, тогава се препоръчва предварително да се обработят нишките с термично защитно съединение. Този инструмент ще предпази косата от вредното въздействие на високите температури по време на оформянето.

      Красиви примери

      Прическата с вълнообразни големи къдрици, събрани от цялата глава и след това прибрана от едната страна, изглежда невероятно за момичетата и жените. Особено хармоничен стил ще изглежда в тандем с косо раздяла. Но трябва да имате предвид това в този случай временната част на противоположната страна ще бъде възможно най-отворена.

      В търсене на уникални и необичайни решения, смели, смели и самоуверени млади дами прибягват до стилизиращи странични къдрици “в съюз” с обръснат храм на противоположната страна на главата. Тези опции изглеждат много стилно и модерно, но за жените с по-солидна възраст те са изключително редки.

      Напишете коментар
      Предоставена информация за справка. Не се лекувайте самостоятелно. За здраве, винаги се консултирайте със специалист.

      мода

      красота

      отношения